Onderhoud zwembaden

Houd jouw zwemplezier optimaal

Bij ASKOI begrijpen we dat een zwembad niet alleen een luxe is, maar ook een investering in plezier en ontspanning. Ons op maat gemaakte zwembad onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat uw zwembad in topconditie blijft, zodat u onbezorgd kunt genieten van verfrissende duiken.

Waarom kiezen voor ons zwembad onderhoud?

Waterkwaliteit expertise: Wij hebben de kennis en ervaring om de waterkwaliteit te bewaken en te optimaliseren.

Seizoensgebonden zorg: Zwembaden hebben verschillende behoeften in verschillende seizoenen. Ons onderhoudsprogramma past zich aan, zodat jouw zwembad het hele jaar door in topconditie blijft.

Technisch onderhoud: Van de werking van pompen tot de staat van filtratiesystemen; ons technisch onderhoud zorgt ervoor dat alle componenten efficiënt blijven werken.

Ons zwembad onderhoudsproces

Grondige inspectie: We beginnen met een grondige inspectie van jouw zwembad, inclusief waterkwaliteitsanalyse en evaluatie van de technische systemen.

Schoonmaak en waterbehandeling: Ons team voert een grondige schoonmaak uit, inclusief het verwijderen van organisch materiaal en behandeling van het water om de balans te behouden.

Technisch onderhoud: Filters, pompen en andere technische componenten worden geïnspecteerd en indien nodig onderhouden of vervangen.

Advies op maat: We voorzien u van persoonlijk advies voor verdere optimalisatie en tips voor dagelijkse zwembadzorg.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt onderhoudsplan en geniet onbezorgd van uw zwembad.

Neem direct contact op