Onderhoud vijver

Vijveronderhoud op maat

Bij ASKOI begrijpen we dat een prachtige vijver niet alleen ontworpen, maar ook onderhouden moet worden. Ons vijveronderhoudsprogramma is op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat uw waterlandschap altijd in topconditie verkeert. Ontdek waarom vijveronderhoud van ASKOI een verschil maakt:

Waarom kiezen voor ons vijveronderhoud?

  • Expertise: Wij beschikken over de kennis en ervaring om de gezondheid van uw vijver te waarborgen. Waterkwaliteit is erg belangrijk, wij hebben het in de vingers.

  • Seizoensgebonden Zorg: Elk seizoen vraagt om specifieke aandacht. Wij bieden afgestemd onderhoud, zodat uw vijver het hele jaar door gedijt, of het nu de lente is met nieuwe groei of de herfst met bladval.

  • Preventief Onderhoud: Voorkomen is beter dan genezen. Ons preventieve onderhoudsprogramma identificeert potentiële problemen voordat ze uitgroeien tot serieuze kwesties.

Ons vijveronderhoudsproces

  1. Inspectie en Analyse: We beginnen met een grondige inspectie van uw vijver, analyseren de waterkwaliteit en evalueren de algehele gezondheid.

  2. Schoonmaak en Verzorging: We voeren grondige schoonmaakwerkzaamheden uit, verwijderen ongewenste planten en zorgen voor een optimale voedingsbalans.

  3. Technisch Onderhoud: Filters, pompen en andere technische componenten worden zorgvuldig gecontroleerd en onderhouden voor maximale efficiëntie.

  4. Advies op Maat: We voorzien u van gepersonaliseerd advies over verdere verbeteringen en geven tips voor dagelijkse zorg.

 Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte onderhoudsafspraak en geef uw waterlandschap de aandacht die het verdient!

Neem direct contact op