Over ons

ASKOI vijvers en zwembaden

 

Bij ASKOI vormen we water in kunstwerken en dromen om. Met ruim 15 jaar ervaring zijn we gepassioneerd over het creëren van adembenemende vijvers en zwembaden die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een oase van rust en plezier bieden.

Onze reis begon meer dan een decennium geleden, gedreven door een diepgewortelde liefde voor water en het verlangen om buitengewone ruimtes te creëren. Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze ervaring, maar ook onze toewijding aan vakmanschap. We brengen niet alleen folies aan, maar lassen alles zorgvuldig, waardoor een strak resultaat ontstaat.

Wij geloven in de kracht van perfectie, en daarom bieden we met trots 10 jaar garantie op al onze folies. Dit is niet alleen een garantie op ons vakmanschap, maar ook een belofte aan onze gewaardeerde klanten dat wij staan voor duurzaamheid en kwaliteit.

Onze portfolio spreekt voor zich – van weelderige koivijvers tot verfijnde zwembaden, elk project is doordrenkt met onze passie en ervaring. Maar ons werk gaat verder dan de fysieke creatie; het gaat over het tot leven brengen van uw visie en het vormgeven van water in harmonie met de omgeving.

We geloven we in persoonlijke benadering. We staan klaar om naar uw wensen te luisteren, advies te geven en samen met u een uniek waterlandschap te ontwerpen dat aan al uw verwachtingen voldoet.  Of u nu kiest voor groots en verkwikkend of klein en intiem, wij maken uw buitenruimte een plek van pure ontspanning.